OSIRIS_klantendag_2017.jpg

Op donderdag 2 november staan de deuren van Pakhuis de Zwijger open voor alle HO-instellingen die werken met OSIRIS. Ontmoet collega's werkzaam bij andere onderwijsinstellingen en raak geïnspireerd door de lezingen en themasessies. Tevens is er een kennismaking met OSIRIS 6.17.2. Zoals altijd zorgen we ervoor dat je vol energie en met een warm gevoel weer bij ons weggaat. 

Het thema van dit jaar is “Student Forever”

Lees verder

NH Leeuwenhorst

Over een week is het weer zover, dan gaat de HO-Link van start en is CACI wederom HO-Link Partner. 

HO-Link 2017 wordt georganiseerd door DUO, Studielink en SURF, en wordt gehouden op donderdag 15 en vrijdag 16 juni op de vertrouwde plek; de NH Leeuwenhorst te Noordwijkerhout.

Lees verder

home-pakhuis-de-zwijger.jpg

Donderdag 2 november 2017 wordt de OSIRIS-dag weer gehouden!

Deze dag gaan we nader kijken naar release 6.17.2 en wat er verder in het vat zit. Tijdens de parallelsessies in de middag gaan wij verder de diepte in met Aanmelding, Inschrijving, Studievolg enz. Daarbij zullen ook instellingen aan het woord komen.

Lees verder

Overview_of_TUE.jpg

Technisch Universiteit Eindhoven (TU/e) is vorige week live gegaan met het deelsysteem OSIRIS PlanApp. Hierdoor is wederom een mijlpaal behaald in het traject rondom de flexibilisering van het onderwijs bij TU/e. De reacties vanuit de studenten zijn positief. 

Lees verder

nyenrode-kasteel.jpg

Eind augustus is Nyenrode met een eerste opleiding live gegaan met OSIRIS. Een mooie mijlpaal! Zeker omdat Nyenrode met een ’state of the art’-architectuur aan de slag gaat: ‘OSIRIS SaaS ontsloten via OSIRIS Link met authenticatie via Surf Conext / SAML’.

Lees verder

Amsterdam

De Ruyterkade 7
1013 AA Amsterdam
+31 (0)88 - 654 35 00

Breda

Claudius Prinsenlaan 146 A
4818 CP Breda
+31 (0)88 - 654 34 00

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!